135 program

Rendezés

Nézz be a következő Generali Bistrora, ahol megnézheted, milyen kötöttségek nélkül, szabadon dolgozni. Klassz programokkal várunk, karrierlehetőségeink mellett az értékesítési szakma szépségeit és különleges onboarding folyamatunkat is megismerheted.

Többet bírsz inni, mint egy ötödéves? Akkor mutasd meg a yoUDay-en! Tibi atya standjánál 4 fős csapatok jelentkezését várjuk, akiknek nem lesz más dolguk, mint időre egymás után lehúzni a remek mátrai fröccsöket (vagy gyümölcs fröccsöt).

Elhoztuk nektek az amerikai filmekből jól ismert BeerPong-ot, hogy megmutassátok nem csak a vásznon lehet jól célba dobni. A játék célja ugyanis az ellenfél poharaiba juttatni a labdát.

yoUDay TEHETSÉGKUTATÓ! Itt az alkalom, hogy megmutasd magad hallgatótársaid előtt, és te légy a Debreceni Egyetem új sztárja! Ragadd meg a pillanatot és tedd meg az első lépéseket. A yoUDay napján. Villantsd meg a tehetséged a Víztorony színpadán.

Ha A kis hercegnek sikerült, Neked menne az ecset megszelídítése? Tedd próbára magad!

2018-ban is yoUDay – Az Egyetem napja, a TE napod! A yoUDay mindazoké, akik a Debreceni Egyetem családjába tartoznak. A nap csúcspontján a yoUDay stadion show-n mind egy helyen, egy időben, egy kivételes tanévnyitón lehetünk részei a nagy egésznek.

Kis ember nagy gonddal jár! Dombóvári István önálló estje Bellus István közreműködésével a Dorogi Márton Városi Művelődési Központban!

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum a turizmus világnapja alkalmából ismét szórakoztató programokkal várja vendégeit. Az Aqua-Palace Élményfürdő programjai: vízi torna, Miki mini party, Szauna szeánszok, Nyárbúcsúztató relaxáció

Az MRAE a Debreceni Egyetem Orvosi Képalkotó Intézettel és a Nagyerdei Képalkotásért Alapítvánnyal közös együttműködésben szervezi meg a 2018. év országos radiográfusi kongresszusát.

Össznépi játék és versenyre Mindenkit várunk szeretettel és makarónival várnak.

Világkóstoló – Andalúzia Szabó Miklós hivatásos világjáró ételkóstolóval egybekötött előadása

Szeptember 27-én ismét Vincze Ottó képzőművész kalauzolja végig a közönséget a preraffaelitáktól a posztimpresszionistákig válogató tárlaton, ezúttal a szokásos nyitvatartás után, 18 órától.