160 program

Rendezés

Adatvédelmi Konferencia – Közérthetően az elvégzendő feladatokról Téma lesz: A GDPR rendelet által elvégzendő feladatok Tények és tévhitek Fokozott figyelmet igénylő tevékenységek, webshop, direkt marketing, profilalkotás, cookiek Informatikai rendszerek szükséges átalakítása Adatvédelmi tisztviselő (DPO) szükségessége Mit tegyünk a régi személyes adatokkal?

Szeretettel várnak debreceni tanulmányi kiállításra! Ismerd meg az országokat, ahol nem ismerik a Zh fogalmát, ellenben egy olyan gyakorlatias oktatást nyújtanak a diákoknak, melyben valós cégek valós problémáin dolgoznak. Ismerd meg a dán és holland oktatást !

November közepén Márton napi torkoskodás vár mindenkit három napon keresztül Hajdúszoboszlón. Márton nap alkalmából újborral és libából készült ételekkel várják a látogatókat a Márton Napi Libalakoma vendéglátói. A rendezvényen a libából készített ételek választéka mellett a magyar pincészetek újbor kínálatából is válogathatnak a látogatók. Több zenés és kulturális programmal is szórakoztatja az érdeklődő közönséget.

Együtt a férfiegészségért! Egészségnap a prosztata- és a hererák elleni küzdelem jegyében. A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpontban kerül megrendezésre Movember rendezvény. A rendezvény házigazdája: Fazekas László Programok között: Dr. Flaskó Tibor egyetemi docens előadása, Feeling Tánc és Mazsorett Együttes fellépése, Biohair Hajvágószalon bemutatója, Főzőshow Szalayné Kónya Zsuzsával, koktél bemutató Kinczler Andrástól, énekel Böjte Réka

Péntek délután várnak benneteket egy jó kis diavetítésre! Visszarepülhetünk egy fél órára a múltba és nosztalgiázzunk együtt! A program regisztrációhoz kötött!

Hol állt a Haláltrafik, a Halálrendelő és a “debreceni Sherlock Holmes” háza? Tartson velünk ezen a túrán! Útvonal: a Debreceni Misztikus képeslapokat megihlető belvárosi helyszínek. Petőfi tér, Piac utca – Megyeháza, Arany János utca sarka, Régi Városháza, Kossuth tér, Református Kollégium Gimnáziuma, Péterfia utca – Medgyessi Múzeum, Eötvös utca sarka A túra időtartama: kb. 2,5 óra

Nem tudod mivel töltsd a péntek estédet? Elfáradtál a munkában, és szeretnél kikapcsolódni? A legjobb helyen jársz, ha szeretnél egy kreatív élményt szerezni!

Itt a november és itt az újabb FÉK alkalom Debrecenben! A téma: Selfie filter nélkül!? Az este előadója: Hannah Rice Ahogy már megszokhattátok lesz, játék, nasi, üdítő, tombola a végén és persze sok jó arc! Gyertek, szuper lesz, mint mindig!

Díva, bohóc, ember és színésznő. Ez az est most Hernádi Juditról fog szólni. Mindenkit szeretettel várnak!

Gyalogos és kisvonatos terepmadarász túra szakvezetéssel, melynek egyik fő célja a ritka vörösnyakú ludak felkutatása és más lúdfajok megfigyelése a halastavakon és a környező pusztákon.

DEBRECENI HŐSÖK ÚJRA EGYESÜLJETEK! Egy célzott véradás, a leukémiás kicsik kapják a vért! Minden véradó hőst szeretettel várnak. Helyszín: Bem Tér

60 kiállító 600 négyzetméteren, ingyenes gyerek- és családi programok: Manóhempergő, Apasarok, AnyapiheNŐ!, Kézműves műhely, Családi Totó játék értékes nyereményekkel. 10.00 óra: Kapunyitás Az első 100 érkező család tombolaszelvényt kap ajándékba!