8 program

Rendezés

Szeretettel hívnak és várnak mindenkit november 30-án Családi kézműves délutánra. Az egybegyűlteknek lehetőség nyílik ajándéktárgyak és koszorú készítésére.

Nem mindennapi ételeket kóstolhatnak az ínyencségek kedvelői a szálloda Átrium éttermében. A Michelin- csillagos, Konyhafőnök VIP sztárja, Sárközi Ákos Séf, a Borkonyha séfjének szívéhez nagyon közel áll a régi magyar konyha sokszínűsége is, melyet a mai szemlélet és konyhatechnológia felhasználásával mutat meg.

A Tündérkör Alapítvány másodjára hirdeti meg a forradalmian új Csokigyűjtő Flash Mobját! Az esemény egy figyelemfelhívó program, mely arra hivatott, hogy minél erősebb reflektorfény irányuljon az elesett gyermekekre úgy, hogy közben adományozunk is. Neked egy csoki, neki egy szélesebb mosoly.

Korlátlan étel, ital fogyasztás, minőségi ételekkel és italokkal. Program: Disco minden korosztálynak, Tancvarázs, Tombola

Köszöntsük egy szenzációs hangulatú estével az új évet! A Séf különleges svédasztalos kínálatával, valamint éjféli menüvel várják Vendégeiket! A talpalávalót egész este a Silver Moon zenekar biztosítja, a fiatalokat Miki Mini Party és Junior VR sarok szórakoztatja. Idén is lesz természetesen tombola, szilveszteri fotósarok, és táncshow. Sztárvendégünk: BEBE Várják szeretettel Vendégeiket!

7. Debreceni Édességfesztivál és Vásár 2019. Március 16. és 17. között. Várjuk látogatóinkat a legédesebb hétvégéje újra a tavaszi édességfesztiválra! Amivel találkozhatsz: kézműves csokoládé manufaktúrák, torták, bon-bonok, tea különlegességek, mézek, mézeskalácsok, cukor és glutén mentes édességek, és még számos különlegesség várja önt és kedves családját.

Az előző fesztivál sikerét tekintve idén ismét várnak mindenkit a remek ízek a fesztiválon! Ne hagyd ki! Helyszín: Debrecziner Gourmet Békás-tó

2019. július 17-21. XII. Campus Fesztivál @ Debrecen-Nagyerdő Ne hagyd ki ezt a bulit!