37 program

Rendezés

Tematikus interaktív pályaválasztási kiállítás a Kereskedelmi, a Bethlen, a Kreatív(Könnyűipari) és az Irinyi szakembereinek és diákjainak közreműködésével! A rendezvény fővédnöke, és aki megnyitja: Bodó Sándor, foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár Amennyiben szeretnél megismerkedni az iskolák képzéseivel egy izgalmas adventi kitekintés keretében kötetlenül, akkor várnak szeretettel minden 7-8. osztályos tanulót, osztályfőnököket és szülőket!

Interaktív kiállítás, amely számos ötletet, praktikát vonultat fel ahhoz, hogy környezetbaráttá varázsolhassuk saját otthonunkat. November 19-én, hétfőn 14 órakor Sánta Krisztián környezetvédelmi mérnök tárlatvezetésével nyílik a kiállítás November 19-én, hétfőn 10–16 óra között és November 23-én, pénteken 9–15 óra között Ökojátszóházzal és hulladékgazdálkodási totóval várjuk a családokat és gyermekcsoportokat Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár 2018-ban is meghirdeti a SZÉP ERNŐ REGIONÁLIS VERS- ÉS PRÓZAMONDÓ VERSENYT az Észak-Alföldi Régióban tanuló 14-20 éves középiskolás diákok részére. A diákok Szép Ernő egy művével és egy mai kortárs író vagy költő egy szabadon választott művével nevezhetnek.

Mosolyhíd – vidám est az irodalomkedvelő Klub előadásában

Ebben az évben már XI. alkalommal rendezik meg a hagyományos Adventi Vasútmodell kiállításunkat, és Mérnöki előadásokat a Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara közreműködésével. Minden kedves érdeklődőt várnak szeretettel!

Egyrészt megnézhetik a gyönyörű, angol nyelvű Usborne könyveket és játékokat, másrészt kézműveskedhetnek is a Karácsonyra. – 10:00-10:30: hóembert készítés villanykörtéből, textilből, és papírból, festéssel és ragasztással – 10:30-11:00: arcfestés – 11:00-13:00: origami, ujjnyomda, éneklés és játék angol nyelven.

A Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség családi napot tart a PuskásLövész Sportegyesület szervezésével a Debrecen, Kassai út 92/B. szám alatti lőtéren. Jöjjön el Ön is családjával!

Szeretettel hívnak és várnak mindenkit november 30-án Családi kézműves délutánra. Az egybegyűlteknek lehetőség nyílik ajándéktárgyak és koszorú készítésére.

Tölts el egy felejthetetlen napot a Tátra lábánál fekvő meseszép , adventi köntösbe öltözött Zakopaneban! NEMCSAK HALLGATÓKNAK, BÁRKIT SZERETETTEL VÁRUNK!!! (korhatár és hallgatói jogviszony nélkül is) PROGRAM Indulás Debrecenből, a DEBRECENI EGYETEM FŐÉPÜLETE MELLETTI PARKOLÓKBÓL (cím: Debrecen, Egyetem tér 1.). Érkezést követően egész napos szabadprogram vagy közös, csoportos, informatív városnéző séta Zakopane főutcáján, az Ulice Krupówkin, mely során megtekintjük a fatemplomot, a “kiválóak temetőjét” is. Majd irány az adventi vásár, a zakopanei piacon. 1.) Vásárlási lehetőség a híres Wawel Csokoládégyár helyi mintaboltjában 2.) Zakopanei Stílus Múzeuma 3.) Gubalowka felvonó

Középiskolás diákoknak meghirdetett AIDS vetélkedő Hajdúszoboszlón december 1.-jén kerül megrendezésre a Kulturális Központban.

Adventi játszóház a hajdúszoboszlói művelődési központban december első 3 szombatján kerül megrendezésre. Jöjjön el Ön is Gyermekével!

Zöld Mikulás elnevezésű programot szerveznek Hortobágyon. A gyerekek a Zöld Mikulás házáig úgy juthatnak el, ha a rájuk váró játékos feladatokat teljesítik. A jól megérdemelt munka gyümölcse a Mikulásházban egy mesejáték és természetesen a Zöld Mikulás zöld csomagja.