5 program

Rendezés

Vígopera négy felvonásban, két részben, magyar nyelven A Csokonai Színház és a Co-Opera – operában utazunk közös produkciója Marcellina Figarót szereti. Figaro és Susanna egymást szeretik, csakhogy a gróf is Susannát szeretné… A grófné azt szeretné, hogy a gróf őt szeresse. Cherubino minden nőt szeret, de elsősorban a grófnét. Barbarina Cherubinót szereti. Bartolo a bosszút, Basilio a botrányt, Antonio pedig az italt.

Malompark Karácsonyi Vásár 2018. November 23. – December 24. Főépület Emelet Karácsonyi hangulatban karácsonyi termékek széles skálája várja a bevásárlóközpont látogatóit. Malompark Mikulás Nap 2018. December 5. 15:00-19:00 Főépület A Malompark Mikulása idén is megajándékozza a gyerekeket. Lehetőség van közös fotózásra. Karácsonyi Kézműves Műhelyek 2018. December 8.,15. és 22. 10:00-13:00 Főépület emelet A Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület tagjaival Karácsonyi Kézműves Műhelyek kicsiknek és nagyoknak

2018. DECEMBER 15. 12.00-16.00 ÓRA A VÁROSI SPORTCSARNOKBAN. Helyi gazdák, kézművesek, kreatív alkotók, saját készítésű termékeinek bemutatója és vására. Programok: – Szeretet Üzenete – Újvári Orsolya és Gyányi István ünnepi műsora – Adventi Kézműves foglalkozás gyerekeknek – Karácsonyi Varázslat rajzpályázat eredményhirdetés – Meghitt pillanatok – Bánlaki Andi – Fotogrande a helyszínen ünnepi háttérrel elkészíti a családok/barátok adventi fotóját

„…Messze zsong a hálaének!” – a Lautitia kóruscsalád adventi koncertje Közreműködők: Szivárvány Gyermekkar, vezető: Deli Gabriella, Estel Kamarazenekar, vezető: Ifj. Barra Ákos, Karaván Família.

magyarországi ősbemutató A Szabad Tér Színház és a Csokonai Színház közös produkciója Bonnie és Clyde híres-hírhedt gengszterszerelme történetének színdarabja. A zene, a mozgás és az érzelmes prózai jelenetek mellett filmes bejátszások gazdagítják nemcsak a látványt, hanem a történetet is.