62 program

Rendezés

Nevem a végtelenben – Medvigy Endre könyve Sinka Istvánról Vendégünk: Medvigy Endre Időpont: 2018. szeptember 25. (kedd) 16 óra Helyszín: MÉLIUSZ Benedek Elek Fiókkönyvtára (Debrecen, Piac u. 68.)

Szeptember 25-én, a ZENE VILÁGNAPJA (okt.1.) alkalmából, rendhagyó koncertre invitáljuk a nagyérdeműt! 16:30-tól fellépnek a Bartók Béla Alapfokú Zenei Művészeti Iskola növendékei és tanárai 18:00-tól a JAZZMELON BIG BAND újra összeállt zenekara ad koncertet HELYSZÍN: Bocskai tér, Múzeum Presszó előtti terület, a szökőkút mellett Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Szeretettel hívom a tánc iránt érdeklődőket egy felnőtt kezdő csoportba, ahol Gyimes vőlgyének páratlan gazdagságú táncaiba fogunk bepillantani.

Ha A kis hercegnek sikerült, Neked menne az ecset megszelídítése? Tedd próbára magad!

Az MRAE a Debreceni Egyetem Orvosi Képalkotó Intézettel és a Nagyerdei Képalkotásért Alapítvánnyal közös együttműködésben szervezi meg a 2018. év országos radiográfusi kongresszusát.

Szeptember 27-én ismét Vincze Ottó képzőművész kalauzolja végig a közönséget a preraffaelitáktól a posztimpresszionistákig válogató tárlaton, ezúttal a szokásos nyitvatartás után, 18 órától.

A kutyáknak gazdája, a macskáknak szolgája. Hmm.. érdekes feltevés, de valljuk be, hogy ritkán akad nagyobb öröm egy doromboló szőrcsomónál. Ezzel a képpel az igazi “dorombgyár” mániákusoknak kedvezünk. Egy igen színpompás és vidám képpel adózunk a vadmacskák leszármazottjainak.

A régió egyik legnagyobb munkaerő-piaci seregszemléjén a pályát választó fiatalok, aktív munkakeresők találkoznak a munkaadókkal.

A Saul fia Oscar-díjas rendezője, Nemes Jeles László újra Debrecenben az idei év legmeghatározóbb magyar filmjével! A Kölcsey Központban díszelőadás keretében mutatjuk be az országos premier hetében a Napszállta című filmet, amelyet máris bevett versenyprogramjába a Velencei, és a Torontói Nemzetközi filmfesztivál is! A film vetítése 18 órakor kezdődik a Kölcsey Központ Nagytermében, ezt követi a beszélgetés az alkotókkal!

A kutyák régóta hűséges barátja az embernek. Ezzel az igazán vidám és színes képpel méltóképpen fejezhetjük ki, hogy mennyire vagyunk “elkutyásodva”. Festés nem csak boston terrier gazdiknak!

A Vascular Plazma Debrecenben izgalmas előadásokkal és soha nem látott élmény-kísérletekkel vár Téged is a Kutatók Éjszakáján szeptember utolsó péntekén!

Korongozás ifj. Fazekas István fazekas népi iparművész közreműködésével, a Párhuzamosok találkozása című kiállításban.