21 program

Rendezés

Szeretsz tekerni? Egy igazi kihívásra vágysz? Vagy csak szeretnél a barátaiddal egy jó kis sportos programon részt venni? Akkor ott a helyed a 12 órás éjszakai tekerésen!

A Sárrétudvari Szittyák Hagyományőrző Íjászegyesület tisztelettel meghív minden segíteni vágyó íjásztársát jótékonysági versenyére. Zsurka Krisztiánt, egyesületünk tagját a közelmúltban súlyos baleset érte, jelenleg is kórházi kezelés alatt áll. A verseny teljes bevételét a család megsegítésére ajánlják fel. A verseny helyszíne a település melletti erdős terület. A pontos helyszínt táblák jelzik.

A Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség családi napot tart a PuskásLövész Sportegyesület szervezésével a Debrecen, Kassai út 92/B. szám alatti lőtéren. Jöjjön el Ön is családjával!

KKPI nyílt, KKPI optika, NKPI nyílt, NKPI optika KKPU nyílt, KKPU optika, NKPU nyílt, NKPU optika SPU nyílt, SPU optik

A Magyar Motorsport Szövetség salakmotoros szakági tanácsa Országos Salakmotoros Szakosztályi értekezletet tart Debrecenben. Az értekezlet témája a szakági tanács sportágfejlesztési koncepciójának ismertetése, és a 2019-es versenyszezon előkészítése.

Gyorspont minősítő lövészverseny a sportág népszerűsítése céljából. Minden érdeklődőt és versenyzőt szívesen látnak. Jöjjön el Ön is!

Tavalyi sikeres rendezvényt megismételve és kiegészítve idén is TÉLAPÓ EDZÉSEK lesznek december 5-én szerdán. 17:00 Zumba Kids 17:30 Alakformáló 18:30 Zumba

Táv: közel 5 km Bemelegítést tart: Rontó-Tóth Irén Erzsébet A Mikulás hintón kíséri a futókat!

A menet a Református Kistemplomtól indul, ahol a toronyból a négy égtáj fele tekintve hallgathatnak meg városi legendákat. Kis ideig a mélyben folytatjuk utunkat a várost behálózó pincerendszerek egyikében. Ezután a régi Városháza épülete, majd a Csokonai Színház következik, a hozzájuk kapcsolódó szellemes történetekkel. Következő állomásként a Református Nagytemplom és a Református Kollégium bejáratánál állunk meg. Érintve az új Városháza épületét, utunk az Óvárosban az Egymalom utcán át, a Meszena utcában ér véget.

2018. dec. 14-16. között 3. alkalommal kerül megrendezésre a Közmű-Alagút pénzdíjas kispályás labdarúgó torna Püspökladányban.

Okinawa Goju Ryu Kenkyukai Shibu Dojo szervezésében gyerek és felnőtt kyu vizsgára várnak minden érdeklődőt. Vizsgáztatók: Kiss László és Molnár János

A két ünnep között is jól esik egy kis mozgás: az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben izgalmas játékokkal készülünk! PROGRAMOK: – Zumba Fitness vérpezsdítő latin zenékre – medencés lufi tánc – a vízi próbák után merülő kincskereső verseny – Waiana-s hawaii fejdísz és táncos pompom készítése