35 program

Rendezés

Minden hét kedden 10 fordulós Darts verseny. A játék : 301 vagy 501 Double Out Soft táblán! Várnak a szervezők mindenkit sok szeretettel!

2018-ban az amatőr versenyünk versenysorozattá bővül, több fordulón keresztül gyűjtögethetik majd az amatőrök a pontokat. Megválasszuk 2018 amatőr bajnokát a Golden Bulls Darts Clubban.

Esélykiegyenlítő büntető rúgás. A feladat pofon egyszerű, tízszer forogsz saját tengelyed körül, aztán lősz kapura. A DEAC kapusai ellen teheted próbára tudásod. A felhőtlen móka garantált. Kenterbe vered Dzsudzsák-ot vagy Szalai-t? Hát mutasd meg, mire vagy képes!

Elhoztuk nektek az amerikai filmekből jól ismert BeerPong-ot, hogy megmutassátok nem csak a vásznon lehet jól célba dobni. A játék célja ugyanis az ellenfél poharaiba juttatni a labdát.

Az Európai Sporthét 2015-ben indult útjára az Európai Bizottság kezdeményezésére. Minden év szeptemberében kerül megrendezésre, célja hogy minél több embert mozgásra ösztönözzön. A Sporthét mottója a #BeActive, mely egész évre érvényes. A Zumba Révész Kincsővel idén is csatlakozott a felhíváshoz, Hajdúnánáson egyedüliként. Az Európai Sporthét keretében lehetőség nyílik mindenkinek megismerni és kipróbálni az erősítő Strong by Zumba® intervall edzést és a Zumba®Fitness táncos fitnesst.

Fejezd be azt hogy azért élsz, hogy ne veszíts és kezdd el úgy élni életed, hogy nyerj a CASHFLOW segítségével. Csapatlétszám célszerűen 4-6 fő, a játékidő egy-egy alkalommal – az alapelvek, fogalmak magyarázatával, a kérdések megválaszolásával – kb. 3 óra.

Naruto verseny a Lvl Up Esport Bárban! Az anime est tiszteletére, megrendezésre kerül az első Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 versenyünk. A verseny Best Of 3 alapján fog zajlani egyenes kiesés formájában. A meccsek Single Match-ek lesznek, így három helyett 1-1 karakter küzd meg egymással.

Közeledik a hónap vége, ami azt jelenti, hogy újra nightride. Menetrend: – 20:00 Baross Gábor utca, bázis, alapozás, gyülekező – 22:00 Baltazár Dezső tér – 22:30 start Lámpa legyen! Helyszín: Baltazár Dezső tér

XIV. SÁRRÉTUDVARI HAGYOMÁNYÖRZŐ ÖRÖMÍJÁSZ VERSENY A Sárrétudvari Szittyák Hagyományőrző Íjászegyesület szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt az immár tizenegyedik alkalommal megrendezendő versenyére. A verseny helyszíne a település melletti erdős terület.

DVLE DRSE lövész verseny A verseny nyílt, azon bárki részt vehet (rendvédelem, sportolók, vadászok) jogszerűen birtokolt fegyverrel. Szeretettel várnak minden versenyzőt és nézőt egyaránt.

Az angliai Unicorn Products LTD és hazai képviselőjének, a Novo-Parts Trade KFT együttműködésével a ProDarts Akadémia Sportegyesület működteti. Indulj kiemelt versenyen! Mottó: Játssz, Tanulj, Légy Te a jövő!

Az év utolsó nagy durranása! A jól sikerült Majális és Pálinka Fesztivál után ismét bevesszük a Strandot, egy sportnap keretein belül. Fellépők: Groovehouse, Dew Tailor, StrongR.