11 program

Rendezés

Gyere el a Természettár madárhang-ismereti szakvezetéses sétájára a debreceni Parkerdőbe!. Hallgasd velünk a cinegék, rigók és pintyek énekét, melyet ez után Te is bármikor felismersz! Ismerkedj meg tollas barátaink hangjával, azonosítsd be ennek alapján a madarat! Találkozunk a Pálma előtt 8:30-tól, indulás 9:00 órakor. A séta során a madáretetőket is feltöltjük.

“Fekete kigészítők” versenyformátumban kerül megrendezésre egy remek Star Wars verseny! Az erő legyen veletek. Nevezés: 15.50 órától a helyszínen. A verseny kezdése: 16.00

Bootcamp,Zumba,Tae bo, Alaformáló aerobik, Capoeira, Kickbox, Köredzés, Jóga, Erőnlét, Strong by Zumba, Gerinc és váll torna, Koordináció fejlesztés, Soft Fitball, Hard fitball Több, mint 12 edzés, több, mint 8 edző. Egészségmegőrzés, erőnlét fejlesztés. Részletek: Facebook: MOST Egyesület oldala

Hortobágy Mátai Ménes 2019. Fedettpályás versenyek Egynapos regionális díjugrató versenyek! 2019. február 2. 2019. február 16.

„II.Nóniusz Kupa” Hortobágyi fedeles verseny A versenyek ideje: 2018. november 11. 2019. február 23. 2019. március 30. A verseny helye: Hortobágy Máta major, fedeles lovarda.

„Voltál-e már Debrecenben, barátom?” – kérdezte Petőfi 1847-ben egy levelében. A költő – aki egyébként nem volt túl jó véleménnyel Debrecenről – sokszor és hosszan időzött itt, és megannyi szál fűzi Debrecenhez. A séta hossza: 2.5 óra Találkozási pont: Debrecen, Piac utca 54., a megyeháza főbejáratánál Útvonal: Piac utca – Szent Anna utca – Batthyány utca – Kossuth utca – Piac utca – Kossuth tér – Hatvan utca – Füvészkert utca

“A” és “B” kategória mazsorettsport, hagyományos mazsorett, free twirl, cheertánc pompon versenyre várják az érdeklődőket!

Futóverseny csaladi programokkal Monostorpályiban a Sportpálya melletti terepen. Gyerek távok: 1 km, 2 km; Felnőtt távok: 3 km, 5 km, 10 km. Plusz tájékozódási futás. Minden nevező befutó érmet kap. Kezdőknek és haladó futóknak. Kellemes tavaszi program. Bővebb információ: Facebook: MOST Egyesület.

Plogging: vagyis szemétszedő futás! A kihívás: adott idő alatt ki tud több szemetet összeszedni a Nagyerdőn? Te készen állsz a kihívásra?!

2019-ben is folytatódik, amit folytatódnia kell és elhozzák a gamer világ legjavát Debrecenbe! Május 11-én, ismét a Főnix Csarnokban várnak mindenkit sok szeretettel!

Immár 6. alkalommal érkezik Kelet-Magyarország legnagyobb szezonnyitó BMW találkozója! Évjárattól és típustól függetlenül a BMW különlegességek mellett egész napos színes programokkal tesszük még emlékezetesebbé régiónkban a BMW-s élménynapot!