18 program

Rendezés

Mit ígértünk Debrecen?! Tavasszal visszatérünk egy ilyen-még-nem-is-volt DUPLA RONCSBÁR ügyre!! A rendezvény egyedi jellemzői közül kiemelnénk továbbá a ‘kevés jegy ami gyorsan elfogy’ és a ‘testközeli klubkoncert-fless, ahol szinte tapintható az izgalom a levegőben’ karakterisztikákat, szóval nem akarhatsz kimaradni.

Önöket is elkapta már a retro láz? A Nagy Debreceni Retro Fesztivál // 03.23. Helyszín: Főnix Csarnok Cím: Debrecen, Kassai út 28. Dátum: 2019. március 23. Kapunyitás: 18:00

Supernova Techno | Base Club Debrecen Lineup DAVID TEMESSI GAGA STEAM SHAPE VICTORIA FRANCHES Audio VOID Acoustics

2019.03.29. MAJKA Aréna Show a Főnix Csarnokban! Ne hagyd ki!

Hajdúszoboszlón is bemutatják a III. lemezüket, de a korábbi együtt éneklős kedvencek sem maradnak ki!

Remek koncerted ad a Supernem! Ne hagyd ki! Előzenekar: BAAB

ROAD 15 – Debrecen AKUSZTIK & METAL 15 éves jubileumi turné 2019 Menetrend: 18:00 Kapunyitás 18:15 Dedikálás 19:10 Road zenekar akusztik 20:30 AWS 22:00 Road zenekar 15 – jubileumi műsor

Ez nem a szívből jövő retro, hanem a NECC, ahol mérnöki pontossággal válogatnak a téma szakértői a kilencvenes évek és a kétezres évek elejének zenei szemeteséből, hogy együtt táncolhassunk a penge élén: ász vagy gyász, ciki vagy nem ciki, gáz vagy nem gáz, tűzforró vagy őstré?

Iron Maidnem koncert a Kaptárban! Ne hagyd ki!

Iron Maidnem koncert a Kaptár Klub színpadán! Ne maradj le róla!

BSW – DJANE MARTYNA, DJ TILLAM, DJ F@IRPLAY Ne maradj otthon!

2019.04.20. Szombat Mariposas Production presents KONNEKT. w/ Sikztah, Thomas Borza, Dirty Ice, EULEN, Noel Évnyitó rendezvényünk nem okozott csalódást, ismételten teltházzal dübörgött a Techno a Gambrinus közben! Nem veszünk vissza a lendületből továbbra is szállítjuk nektek a stílus legkiválóbb magyar képviselőit!