121 program

Rendezés

Szeptember 25-én, a ZENE VILÁGNAPJA (okt.1.) alkalmából, rendhagyó koncertre invitáljuk a nagyérdeműt! 16:30-tól fellépnek a Bartók Béla Alapfokú Zenei Művészeti Iskola növendékei és tanárai 18:00-tól a JAZZMELON BIG BAND újra összeállt zenekara ad koncertet HELYSZÍN: Bocskai tér, Múzeum Presszó előtti terület, a szökőkút mellett Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Szeretettel hívom a tánc iránt érdeklődőket egy felnőtt kezdő csoportba, ahol Gyimes vőlgyének páratlan gazdagságú táncaiba fogunk bepillantani.

yoUDay TEHETSÉGKUTATÓ! Itt az alkalom, hogy megmutasd magad hallgatótársaid előtt, és te légy a Debreceni Egyetem új sztárja! Ragadd meg a pillanatot és tedd meg az első lépéseket. A yoUDay napján. Villantsd meg a tehetséged a Víztorony színpadán.

2018-ban is yoUDay – Az Egyetem napja, a TE napod! A yoUDay mindazoké, akik a Debreceni Egyetem családjába tartoznak. A nap csúcspontján a yoUDay stadion show-n mind egy helyen, egy időben, egy kivételes tanévnyitón lehetünk részei a nagy egésznek.

Szeretettel várunk kéthetente szerdánként Debrecenben, a színvonalas LVL Up Bárban megrendezett salsa-sensual bulira!

2018. szeptember 26. (szerda) CAMPUS Party — Magyarország LEGNAGYOBB egyetemi bulija Fellép: Animal Cannibals, Mr. Vasovski

Várunk Mindenkit Szeretettel a Tündérkör Alapítvány jóvoltából az Aznaposok koncertjére!

A PG Csoport 2016-ban 30 éves, útjára indítja legújabb, különleges zenei anyagát és előadását! A műsor gerincét az Ezüstbojtár c. új anyag alkotja, de természetesen a zenekar eljátszik jónéhány dalt az elmúlt 30 év legszebb, legismertebb szerzeményeiből.

A DC/79 egy debreceni AC/DC Bon Scott tribute(emlék)zenekar. A csapat a második Debreceni teltházas buli után, a Roncs Bar-ban tartja a bemutatkozó sorozat ZARO KONCERT-jet! Előzenekar: TORTUGA

A Tortuga először a Roncsbár színpadán! Menetrend: Tortuga és Dc-79

A Kovács Tamás Band 2015-ben alakult. Névadója Kovács Tamás (énekes, dobos, gitáros-dalszerző) a 2013-as “\Debrecen hangja\” tehetségkutató győztese. Jöjjetek el és hallgassátok meg őket.

Csak a hajdúszoboszlói Rock cafeban olyan előadók vendég zenekaraként léptünk már fel mint: Deák Bill blues band, Takáts Tamás blues band, Ganxta Zolee és a kartel stb. Most ismét egy önálló koncerttel lepjük meg a közönséget!