120 program

Rendezés

November 19-én a Vihar a Kazánházban tombol ugyanis vendégünk lesz RICO x MISS MOOD! Mágnesként vonzzuk a jó bulikat, de ez nálunk csak a megszokott hétfő éjszaka! Rezidens: Dj Bíró & Dj Flashback

Szeretettel hívom a tánc iránt érdeklődőket egy felnőtt kezdő csoportba, ahol Gyimes vőlgyének páratlan gazdagságú táncaiba fogunk bepillantani.

A Kunst egy részben debreceni formáció, amely egy éve alakult. A Berlinből Debrecenbe költöző Mészáros Ádám alapította budapesti zenésztársaival. A zajos, improvizatív, jazz-közeli dalok egyszerre elevenítik meg John Coltrane és Jimi Hendrix szellemét is, a végeredmény mégis könnyen befogadható, ugyanis elég szellős marad minden dal.

Az Y Csoport előadása, a Kóda, különleges fúziója színháznak és komolyzenének. Bár a történet színházi keretek közt zajlik, könnyen egy komolyzenei koncerten érezhetjük magunkat, hiszen felcsendülnek Shostakovic, Bartók, Max Richter, Paganini és Bach művek is.

A BanZaj sorozat 33. felvonásában a kanadai származású Stephen Paul Taylor első ízben látogat Magyarországra, megtisztelve ezzel a programsorozatot! A BanZaj sorozat egyik legextrémebb zenésze, aki a Yamaha szintetizátorával és különleges stílusával el fogja varázsolni a debreceni publikumot! Garantált a táncos, önfeledt szerda este az Incognito Club-ban!

CAMPUS Party Magyarország LEGNAGYOBB egyetemi bulija! Fellép: Metzker Viktória

“Úgy szeretném meghálálni” Kovács Kati nagy élő életműkoncert Szeretettel várunk Mindenkit!

A Páran zenélnek csapata ismét elrepít minket a földi paradicsomba. Az előadás tovább színesíti legújabb koktélvariációival Simon Robi bartenderünk és kreatív csapata.

Eljött az egyik legizgalmasabb este, ami Debrecenben történik ebben a szemeszterben. Gyere és táncolj a legjobb afrobeats, hip hop, rnb, trap ritmusokra. Dj Emperor the Hungarian Finest Dj ott lesz, hogy a legjobb dalokat játssza, melyek a táncparkettre csábítanak és reggelig ott is tartanak.

Gyertek el és bulizzunk együtt, mi, Adyákok! 2018. november 23. 18:0-22:00-ig a Kaptárban!

Fellépnek a Berettyóújfaluban működő néptáncegyüttesek. Vendégünk a Szélrózsa Hagyományőrző Egyesület Földesről. A talpalávalót húzza a Szeredás Népzenei Együttes. Mindenkit szeretettel várnak!

Anna and the Barbies klubkoncert november 23-án Debrecenben a Roncsbárban! Ne hagy ki!