14 program

Rendezés

2018.11.18 II. Berettyó Gyermek Szóló Néptáncverseny Berettyóújfaluban! Jöjjenek el és tekintsék meg mi rejlik a gyermekekben!

Egy Nap (Színes magyar játékfilm) című filmet 16:00 órától vetítik Hétfőtől Szerdáig.

Az első ember (Színes szinkronizált amerikai életrajzi dráma) című filmet 18:00 órától vetítik Hétfőtől Szerdáig.

Berettyóújfalu Város Önkormányzata, a Berettyó Kulturális Központ és a Berettyóújfalu-Szentmártoni Református Egyházközség tisztelettel és szeretettel hív mindenkit közös emlékezésre a Nagy Háború lezárásának 100. évfordulója kapcsán. HALHATATLANOK – LIMANOVA A MAGYAR GYŐZELEM 1914 (Magyar dokumentumfilm – 2016) a Makk Kálmán Moziban Kezdési időpontok: 8:00, 9:30, 11:00 MEGEMLÉKEZÉS ÉS KOSZORÚZÁS 16:00 – Kálvin téri világháborús emlékmű ÖKUMENIKUS ISTENTISZTELET ÉS BÉKEIMA EMLÉKEZÉS AZ I. VILÁGHÁBORÚ BERETTYÓÚJFALUI és BERETTYÓSZENTMÁRTONI ÁLDOZATAIRA 17:00 – Berettyószentmárton Református Templom „LEHULLOTTAK A FALEVELEK” MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ VILÁGHÁBORÚBAN 18:00 – Hunyadi Mátyás Tagiskola ebédlője

Bérgyilkost fogadtam (Színes angol fekete komédia-dráma) című filmet 16:00 órától vetítik Csütörtöktől Vasárnapig.

A Belleville-i zsaru (Színes szinkronizált francia vígjáték) című filmet 18:00 órától vetítik Csütörtöktől Vasárnapig.

“Úgy szeretném meghálálni” Kovács Kati nagy élő életműkoncert Szeretettel várunk Mindenkit!

Fellépnek a Berettyóújfaluban működő néptáncegyüttesek. Vendégünk a Szélrózsa Hagyományőrző Egyesület Földesről. A talpalávalót húzza a Szeredás Népzenei Együttes. Mindenkit szeretettel várnak!

A sértés (Színes libanoni-francia-ciprusi-belga thriller) című filmet 16:00 órától vetítik Hétfőtől Szerdáig.

A diótörő és a négy birodalom (Színes szinkronizált amerikai családi kalandfilm) című filmet 18:00 órától vetítik Hétfőtől Szerdáig.

Donyeci történetek (Színes német-ukrán-francia dráma) című filmet 16:00 órától vetítik Csütörtöktől Vasárnapig.

Legendás állatok – Gindelwald büntettei (Színes szinkronizált amerikai családi kalandfilm) című filmet 18:00 órától vetítik Csütörtöktől Vasárnapig.

12 találat

Rendezés