70 program

Rendezés

Közvetíthet istenélményt egy rockdal? A metál tényleg az ördögtől van? Keresztény dal lehetne popsláger? Gyere el és kérdezz tabuk nélkül egy sör mellől egyházzene – popzene – rockzene témakörében! Vendégek: – Tamás Imre Nagy – Neonhal keresztény rockbanda frontembere – Zsolt Jantyik – PG Csoport official – Gábor Káposztás – református lelkipásztor – Szentesi Csaba – görögkatolikus pap Helyszín: Ifjúsági Ház közösségi tere – Sheldon’s (Simonffy utca 21.)

Biztos Ti is izgatottan várjátok már a QuizNight bajnokság következő fordulóját (január 28. hétfő).

Papp Csilla legújabb romantikus, izgalmas fordulatokban bővelkedő története a Szerelem újraírva című könyv ezúttal olyan örökké aktuális témákat is boncolgat, mint a szülő-gyermek kapcsolat, a mozaikcsaládok helyzete, vagy éppen a szexuális zaklatás.

Olykor, s talán épp a legnehezebb időkben, érdemes leásni az alapokig, hogy mi rejtőzik az emberben. Strindberg Júlia kisasszony című darabja erre az alászállásra kalandos és torokszorító alkalmat kínál: két nő és egy férfi szerelmi háromszög-drámája. szerelmi dráma Júlia kisasszony Rendező: Jeles András Kossuth- díjas

Lassan klasszikus lesz a robotok versus emberek téma…az év első DebTech eseményén megnézzük, hogy hogy állnak a fejlesztések, mitől kell félnünk, és miért lesz nekünk jó. Előadók: Salga Péter (Dyntell Software , CEO) – Machine Learning Tassi Viktor (SSI) – Honnan jöttek, hová tartanak az AI fejelsztések? Karakas Péter (Innonic , CTO) – AI-k filozófikus megközelítésben

magyarországi ősbemutató A Szabad Tér Színház és a Csokonai Színház közös produkciója Bonnie és Clyde híres-hírhedt gengszterszerelme történetének színdarabja. A zene, a mozgás és az érzelmes prózai jelenetek mellett filmes bejátszások gazdagítják nemcsak a látványt, hanem a történetet is.

Vadalma és Pendely Énekegyüttes közös koncert a Debreceni Zenede Simonffy termében. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Sardar Tagirovsky rendezte csodás színi előadása csábítja most a Víg Kamaraszínházba a közönséget. A jó szereposztás is még inkább átadja magának a darabnak az üzenetét. Ne hagyja ki!

A szerző műve a világot nyitja ki Miskin herceg jelenlétével az olvasó, a néző számára. Dosztojevszkij alakja egy lencse a világra, mintha a történelem filmjét követnénk ezen a lencsén keresztül. Egy szempont, ami hirtelen hat a többi szempontra. Makai Imre és Szabó Endre fordításai alapján színpadra alkalmazta: Adorján Beáta és Sardar Tagirovsky

A Csokonai Színház műsorán a Mintapinty. A Mintapinty főhőse, Molnár Zsóka előtt itt a lehetőség, hogy drámai hőssé váljon. Jöjjön el és nézze meg Ön is!

Kis csapatunk a jövőben is, minden hónap utolsó vasárnapján várja Debrecenben, a Petőfi téren mindazokat a felebarátainkat, akik segítségre szorulnak. Sajnos csak ennyit tehetünk az élet igazságtalansága enyhítéséért.

Csajkovszkij felkavaró operájában a megszállottság és a természetfeletti erők is szerepet kapnak, miközben Alekszandrsz Antonenko Hermann szerepében a szeretett nő és káros szenvedélye között őrlődik. Szerelmét, Lizát a holland szoprán csillag, Eva-Maria Westbroek alakítja a darabban, amelynek zenéjét Csajkovszkij Puskin azonos című novellája alapján írta.

209 találat

Rendezés