180 program

Rendezés

Program amivel a mai napra készülnek: 16:00-16:15 Kedvenc Karácsonyi Meséink 16:15 A Talentum Baptista Általános Iskola Énekkarának előadása 17:00A Karácsony Dallamai zongorán Vajda István előadásában.

AZ ORLAI PRODUKCIÓS IRODA LEGÚJABB BRAVÚRPRODUKCIÓJA KOVÁCS PATRÍCIA, MÉSZÁROS MÁTÉ ÉS A JUNIOR PRIMA-DÍJAS ÖTVÖS ANDRÁS FŐSZEREPLÉSÉVEL!

Szeretettel hívom a tánc iránt érdeklődőket egy felnőtt kezdő csoportba, ahol Gyimes vőlgyének páratlan gazdagságú táncaiba fogunk bepillantani.

Program amivel a mai napra készülnek: 16:00-16:15 Kedvenc Karácsonyi Meséink 16:15-17:15 A Karácsony Dallamai zongorán Vajda István előadásában 17:15 Kiss Virág énekesnő és Bakos László gitárművész koncertje

Az Ünnepek közeledtével a Debreceni Egyetem Bölcsésztudományi-, Informatikai-, illetve Természettudományi és Technológiai Karának Hallgatói Önkormányzatai az Apollo mozival karöltve ismét megrendezi a már hagyománynak számító Jótékonysági Mozi Estjét!

A Kísérlettől a művészetig: Man Ray fotográfiái kiállításon Varga Tamás fotográfus kalauzolja végig az érdeklődőket.

Nagy szeretettel és tisztelettel meghívják Önt és Kedves Családját, Barátait és Ismerőseit 2018. december 12-én 18 órakor a debreceni evangélikus templomba, adventi hangversenykre! Közreműködik: SZURASENKÓ DÁNIEL Magyar Rekorder, a Béke Nagykövete KNOTH JUDIT – zongoraművész

Ha Santorinire gondolunk, nagy valószínűséggel a jellegzetes, kalderára épült kék-fehér házikók jutnak eszünkbe. Egy ilyen házikó teraszára varázsolunk el Téged ezzel a képpel, hogy mindig az éppen kikötő hajók látképe és a nyári forgatag jusson eszedbe róla!

Tenni szeretnél valamit a hát- és nyakfájás ellen? Megelőznéd a légúti betegségeket, allergiát, vagy a levegő szennyezettsége miatt óvnád szervezetedet? Kitaláltak számodra egy rendkívül hasznos programot! Gyere el az Indiso Debrecen Pet Sóklinikára szerdánként 18 órától egészségügyi száraz sóterápiával egybekötött (h)átmozgató ülő- és állótornára, mely segít fellélegezni a hátadnak és tüdődnek egyaránt!

Miles Tredinnick: ELVIS, OLTÁR, MIAMI – avagy fél millió dollár gazdát keres, vígjátékszerű pénzhajsza 2 felvonásban, a Bánfalvy Stúdió előadása- Szereplők: Beleznay Endre, Bugár Anna/Görgényi Fruzsina, Vastag Tamás, Kiss Ramóna/Bugár Anna, Bánfalvy Ági, Urmai Gábor/Faragó András, Harmath Imre

Záróbuli DJ Sterbinszkyvel a Kazánház Egyetemi Klubban! Hamarosan újra elérkezünk a félév végéhez, azonban a vizsgák előtt még a bulizásé a főszerep! Rezidens: Dj.Bíró & Flashback

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat tartós élelmiszer gyűjtési akciót szervez bevásárlóközpontunkban. Az alábbi időpontban várják a felajánlásokat, adományokat (főépület, földszint, Interspar kasszazónánál): 2018. december 13-18. (minden nap 08:00-20:00 között).

209 találat

Rendezés