222 program

Rendezés

Várják a 6-14 éves gyermekeket – és a felnőtteket is- a festésre. Szeretnél saját készítésű festményt? Szeretnél kikapcsolódni? Szeretnél jó társaságban átélni valami olyat, amitől eddig azt sem tudtad, hogy létezik? Valahol már valaki oldalán láttad ezt a képet? Vágytál rá, hogy neked is legyen egy sajátod, amit Te festesz meg? Ez számodra a megfelelő alkalom, hogy belevágj valami újba.

Nagyerdei madárismeret Várnak téged is szakvezetéses madárismereti sétára november 18-án a debreceni Parkerdőbe. Ismerd meg a Nagyerdő madarait és tudj meg többet róluk! Találkozó a Pálma előtt, gyülekezés 8:30-tól, indulás 9:00 órakor.

Az ősz legizgalmasabb táncversenye! Neked már megvan a megfelelő cipőd és ruhád, hogy megmutasd, hogy mit tudsz a parketten?

Ismét nagyszabású versenyt rendez a Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület! Jöjjön el Ön is nézőnek!

Mai napon remek élményfestés lesz az Alkotásutcánál! Jöjjön el és fesse le ön is! 10:00-13:00 – Flamingó 14:00-17:00 – Audrey Hepburn 18:00-21:00 – Levendulamező

Kép: Toszkán táj Méret: 50×70 cm Festő alap: farost Festék: akril festék Az akrilfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség, különleges tehetség. A PIKTOR TANODA oktatói garantálják, hogy sikerélményben lesz részük, és nap végén saját akril festményükkel büszkén térnek majd haza.

Szuhodovszky Nicolas festőművész szakmai irányításával elméleti és gyakorlati oktatás. Elméleti témakörök, melyekről szó lesz: Egy/kétpontos perspektíva, légperspektíva, geometriai formák, alakok elhelyezése a térben.

Az ismeretterjesztő programsorozat keretében vasárnaponként izgalmas tudományos kalandok várják a gyerekeket. A résztvevők a másfél órás foglalkozásokon bepillanthatnak a különböző tudományterületek rejtelmeibe. Korhatár: 8-12 év

Ha szeretné, hogy gyermeked kicsit kikapcsolódjon, feltöltődjön, pozitív élményben részesüljön, mely során nő önbecsülése, akkor szervezd meg számára meglepetésként is akár a következő kép megfestését. Téma: Ismeretlen alkotó Életfája Technika: akril/ecset/ vászon Helyszín: Kreatív Angyalműhely Debrecen, Angyalföld tér 16.

Japán Kultúra és Művészeti Szakkör – Szenszu, az alakváltó Jöjjön el Ön!

2018-ban is folytatódik egyházunk reformációi előadássorozata. Idén a hatodik eseményünk “Az eltűnő sokféleség” címet viseli, melyet Prof. Dr. Dévai György, Debreceni Egyetem Hidrobiológia Tanszékének professor emeritusa előadásában hallgathatunk meg!

Idén 35 éves a legendás István, a király rockopera. Szörényi Levente és Bródy János rockoperája – Boldizsár Miklós Ezredforduló című drámájának felhasználásával – ezúttal egy ünnepi előadással koncertváltozatban lesz látható. Az István, a király Debrecenben a Főnix Csarnokban 2018. november 18-án kerül bemutatásra. A főbb szerepekben Feke Pál, Vadkerti Imre, Tóth Gabi, Éder Enikő, Szomor György, Szemenyei János és Turpinszky Gippert Béla lép majd színpadra.

203 találat

Rendezés