196 program

Rendezés

Mai napon remek élményfestés lesz az Alkotásutcánál! Jöjjön el és fesse le ön is! 10:00-13:00 – Titiana- női portré 14:00-17:00 – Nő kalapban 18:00-21:00 – Vizikígyók

Tiéd lehet a sátán kutyája! Sherlock-nap a Déri Múzeumban Szeptember 23-án ismét közös játékra és nyomozásra várjuk minden kedves látogatónkat!

Szeretettel hívjuk, és várjuk minden kedves vendégünket a 2018. szeptember 23-án megrendezésre kerülő műsorra, melynek vendégművésze, aki Hollandiából érkezik – Visser Ágnes. Rendező: Délibáb Nóta Egyesület (Debrecen, Mikszáth Kálmán u. 9. 3/3.)

A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar gitár tanszakának műsora Művészeti vezető: Óváry Zoltán Műsor: G. P. Telemann: G-dúr Concerto (Allemande, Ballo, Gigue) ea: Dudás Zoltán, Pátyánik Kamilla, Pénzes Balázs, Pindzsuja Bence

Európa Kulturális fővárosait 2023-ban Magyarország és az Egyesült Királyság egy-egy városa adja, amelyek így egy éven át az európai kultúra és értékrend nagykövetei lesznek. Az Apolló mozi számára is fontos, hogy Debrecen legyen a kiválasztott magyar város, egy havonta jelentkező filmklubbal szeretne hozzájárulni a pályázat sikeréhez. A filmklub ezúttal a Saul fia című, Oscar-díjas magyar filmet mutatja be.

Nézz be a következő Generali Bistrora, ahol megnézheted, milyen kötöttségek nélkül, szabadon dolgozni. Klassz programokkal várunk, karrierlehetőségeink mellett az értékesítési szakma szépségeit és különleges onboarding folyamatunkat is megismerheted.

Az első rész a humorral és kényes kérdéseket is bátran, de bájosan feszegető témájával belopta magát a nézők szívébe. Az újabb rész újabb élményeket elevenít fel, hisz a várandósság izgalmai mellett a „kis gyerek, kis gond” mosolygós, boldog könnycseppekkel színezett időszakába repít minket, megélt élmények alapján, Krajcsi Nikolett tolmácsolásában.

Nevem a végtelenben – Medvigy Endre könyve Sinka Istvánról Vendégünk: Medvigy Endre Időpont: 2018. szeptember 25. (kedd) 16 óra Helyszín: MÉLIUSZ Benedek Elek Fiókkönyvtára (Debrecen, Piac u. 68.)

Minden hét kedden 10 fordulós Darts verseny. A játék : 301 vagy 501 Double Out Soft táblán! Várnak a szervezők mindenkit sok szeretettel!

2018-ban az amatőr versenyünk versenysorozattá bővül, több fordulón keresztül gyűjtögethetik majd az amatőrök a pontokat. Megválasszuk 2018 amatőr bajnokát a Golden Bulls Darts Clubban.

Szeretettel hívom a tánc iránt érdeklődőket egy felnőtt kezdő csoportba, ahol Gyimes vőlgyének páratlan gazdagságú táncaiba fogunk bepillantani.

Többet bírsz inni, mint egy ötödéves? Akkor mutasd meg a yoUDay-en! Tibi atya standjánál 4 fős csapatok jelentkezését várjuk, akiknek nem lesz más dolguk, mint időre egymás után lehúzni a remek mátrai fröccsöket (vagy gyümölcs fröccsöt).

179 találat

Rendezés