9 program

Rendezés

A PG Csoport 2016-ban 30 éves, útjára indítja legújabb, különleges zenei anyagát és előadását! A műsor gerincét az Ezüstbojtár c. új anyag alkotja, de természetesen a zenekar eljátszik jónéhány dalt az elmúlt 30 év legszebb, legismertebb szerzeményeiből.

Szeptember 28-án 19 órakor Dombóvári István önálló estje “Kis ember nagy gonddal jár” címmel, a Városi Művelődési Központban! Műsorvezető: Bellus István

“Szüretelnek, énekelnek, láttál-e már ennél szebbet? Dió, rigó, mogyoró, musttal teli kiskancsó, Sose láttam szebbet. Az öregnek aszú bor jár, gyerekeknek must csordogál…” Fesztivál jelszava, mellyel sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Ön mennyire van képben az igazi Hungarikumokkal kapcsolatban? Jöjjön el és tesztelje magát az esti Kvízben!

Ha kerékpárral jár dolgozni vagy iskolába, akkor várjuk Önt is szeretettel egy kis harapnivalóra október 17-én a Városi Művelődési Ház elé! Egy feltétel van: Hozza magával biciklijét! A reggelit mi álljuk! Engedje hogy jobban indítsuk a napját!

OSCAR (Vígjáték 2 részben) Írta: Claude Magnier Jöjjön el és nézze meg ezt a remek előadást!

Ünnepelje velünk a rajzfilmeket. A legkisebbek Bogyó és Babóca kalandjait követhetik figyelemmel a könyvtárban, majd kora délután a nagyobbakra várnak rajzfilmes kalandok. Egész napos szórakozási lehetőség a Művelődési Központ és Könyvtárban.

Szürke senkik a Derecskei Filmklub következő vetítése. A film után kötetlen beszélgetés Keszég László színházi rendező, színésszel, a film egyik főszereplőjével.

MORAVETZ LEVENTE: JÖHETSZ DRÁGÁM! (Vígjáték két felvonásban) Jöjjön el és nézze meg ezt a remek előadást!

5 találat

Rendezés