8 program

Rendezés

Simone Pinetti (Erasmus hallgató, Reggio Emilia) angol nyelvű országbemutató előadása. Mindenkit szeretettel és olasz finomságokkal várnak a DE GYGYK Díszteremében. Helyszín: Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar (Hajdúböszörmény, Désány István u. 1-9.)

A novemberi vendég, Katonáné Dr. Kovács Judit interaktív program keretében mesél arról, hogyan, mire szereti használni az idejét, és együtt is dolgozhatunk majd vele, hogy saját időgazdálkodásunkat is értékeljük.

A 2018-as Sillye őszi évad harmadik előadása! 2018. november 22. – 19:00 óra – Kaviár és Lencse – két részes vígjáték a Pesti Művész Színház előadásában

A diótörő és a négy birodalom (családi, fantasy) a Hajdúböszörményi Sillye Gábor Művelődési Központban lévő Szabolcs Cinema-ban.

Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (kaland, fantasy) a Hajdúböszörményi Sillye Gábor Művelődési Központban lévő Szabolcs Cinema-ban.

Idén is megrendezik nektek: “Hajdúböszörmény Legnagyobb Szilveszteri Mulatságát!” Helyszín: Hajdúböszörmény, Iskola utca Bocskai István Általános Iskola Sportcsarnoka

A kidobós már koránt sem csak gyerekjáték. Egy igazán izzasztó csapatversenyre invitál mindenkit ez az esemény.

18 találat

Rendezés