39 program

Rendezés

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum a turizmus világnapja alkalmából ismét szórakoztató programokkal várja vendégeit. Az Aqua-Palace Élményfürdő programjai: vízi torna, Miki mini party, Szauna szeánszok, Nyárbúcsúztató relaxáció

Az MRAE a Debreceni Egyetem Orvosi Képalkotó Intézettel és a Nagyerdei Képalkotásért Alapítvánnyal közös együttműködésben szervezi meg a 2018. év országos radiográfusi kongresszusát.

Világkóstoló – Andalúzia Szabó Miklós hivatásos világjáró ételkóstolóval egybekötött előadása

Johnny Englis újra lecsap (francia-amerikai-angol vígjáték, akciófilm, kalandfilm, 2018) a Bocskai Mozi műsorán!

Peppermint a bosszú angyala (amerikai akcióthiller, dráma, 2018) Premier vetítés a Bocskai Moziban!

Csak a hajdúszoboszlói Rock cafeban olyan előadók vendég zenekaraként léptünk már fel mint: Deák Bill blues band, Takáts Tamás blues band, Ganxta Zolee és a kartel stb. Most ismét egy önálló koncerttel lepjük meg a közönséget!

Magyarország egyetlen Bon Jovi Tribute bandája újra a Hajdúszoboszlói Rock Cafe-ban! Várunk mindenkit, hogy újra együtt ünnepeljük a rock and rollt!

A magyar népmese napja lesz Hajdúszoboszlón szeptember 30.-án a Kulturális Központban. Remek programnak ígérkezik!

Az idei évben ismét megrendezésre kerül a Szoboszlói Kutya Vasárnap elnevezésű rendezvény, amelyre nemcsak a kutyatulajdonosakat, hanem a kutyabarátokat is várják a szervezők. A rendezvényen kutya szépségversenyen is indulhatnak az ebek, előadásokat hallgathatnak konzultációkon vehetnek részt a kutya tulajdonosok, valamint további kutyás programokon szórakozhatnak a rendezvény látogatói. Helyszín: Halasi Fekete Péter tér

2018. október 1-7. között az Országos Könyvtári Napok keretében Hajdúszoboszlón is változatos programok várják az érdeklődőket a Kulturális Központban. Október 3. (szerda) Író-olvasó találkozó Lackfi Jánossal.

2018. október 3. 18 óra Levágott fül – Író olvasó találkozó Lackfi Jánossal

A 10. Rocktóberi Start! Ki más is kezdhetné, mint városunk családi “vállalkozása” a SMITH ROCK FAMILY! Most azonban meghívtunk egy legendás gitárost Lukács Petát a Bikini zenekarból.Különleges est, különleges muzsikusokkal:Koku-Peta-Zozó-Tomi!

28 találat

Rendezés