26 program

Rendezés

Előadások a törvény jelentőségéről, és Gönczy Pál államtitkár munkásságáról. November 17. 10:00-tól Schwarczwölder Ádám, Dr. Megyeri-Pálffi Zoltán, Biri Imre, Kéri Ildikó előadása November 18. 10:00-tól Ünnepi Istentisztelet, Gönczy Pál szobrának megkoszorúzása

Töltsön el egy délelőttöt, és garantálják, hogy nem bánja meg! Próbálja ki egy gyakorlati bemutató során és térjen haza értékes tapasztalatokkal! 08:30-09:00 Regisztráció 09:00-12:30 LÁTVÁNYSHOW 12:30-13:00 Szendvicsebéd 13:00–13:30 Sorsolás

A Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár 2018-ban is meghirdeti a SZÉP ERNŐ REGIONÁLIS VERS- ÉS PRÓZAMONDÓ VERSENYT az Észak-Alföldi Régióban tanuló 14-20 éves középiskolás diákok részére. A diákok Szép Ernő egy művével és egy mai kortárs író vagy költő egy szabadon választott művével nevezhetnek.

2018-ben is meghirdeti a SZÉP ERNŐ MEGYEI VERS- ÉS PRÓZAMONDÓ VERSENYT a megyében tanuló 14-20 éves középiskolás diákok részére. A diákok Szép Ernő egy művével és egy mai kortárs író vagy költő egy szabadon választott művével nevezhetnek.

A diótörő és a négy birodalom (magyarul beszélő, amerikai családi kalandfilm, fantasy) a Bocskai Moziban.

Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm) a Bocskai Moziban.

100% RETRO! Táncos időutazás, hajnalig! Ne maradj le róla!

A karácsony mentőakció (magyarul beszélő, francia családi vígjáték) a Bocskai Moziban.

Robin Hood (magyarul beszélő, amerikai akciófilm, kalandfilm) a Bocskai Moziban.

Bryan Adams dalok a Room Service zenekartól! Ne hagyja ki! Helyszín: Rock Menza /Rock Cafe Hajdúszoboszló/

Középiskolás diákoknak meghirdetett AIDS vetélkedő Hajdúszoboszlón december 1.-jén kerül megrendezésre a Kulturális Központban.

32 találat

Rendezés