6 program

Rendezés

Adventi előkészületek a Pusztai Állatparkban a Hortobágyon. Az adventi időszakra készülődve gyertyát öntünk, adventi koszorút készítünk az állatpark duruzsuló kandallója mellett. Helyszín: Hortobágy, Tornyi domb- Pusztai Állatpark

Ha Ön érdeklődik közvetlen lakókörnyezete értékei iránt, szeretné megérteni, miért és hogyan kell védeni a természetet, az Önt körbe vevő hortobágyi tájat, itt a helye. Kapcsolódjon ki egy csésze tea mellett, fedezze fel a táj szépségeit, lakóhelye értékeit egy kicsit másabb szemmel is! A “Hortobágyi esték” legközelebbi filmvetítése közönségtalálkozóval egybekötve! Helyszín: HNP Látogatóközpont Várják szeretettel Hortobágy és környéke lakosait korosztálytól függetlenül.

Zöld Mikulás elnevezésű programot szerveznek Hortobágyon. A gyerekek a Zöld Mikulás házáig úgy juthatnak el, ha a rájuk váró játékos feladatokat teljesítik. A jól megérdemelt munka gyümölcse a Mikulásházban egy mesejáték és természetesen a Zöld Mikulás zöld csomagja.

A Hortobágyi Vadaspark a téli időszakban is nyitva tart, sőt, a hideg időben rengeteg kreatív programmal várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A gyerekek a Mikulással együtt etethetik meg az állatokat.

Hortobágy Mátai Ménes 2019. Fedettpályás versenyek Egynapos regionális díjugrató versenyek! 2019. február 2. 2019. február 16.

„II.Nóniusz Kupa” Hortobágyi fedeles verseny A versenyek ideje: 2018. november 11. 2019. február 23. 2019. március 30. A verseny helye: Hortobágy Máta major, fedeles lovarda.

9 találat

Rendezés