5 program

Rendezés

Ősszel is várjuk családi napunk keretében a kis- és nagy gyerekes családokat a Kölcsey Központban!

Ezt a programot kisgyermekes családok számára szervezi az Ifiház és a Karikás Egyesület azzal a céllal, hogy a résztvevők egy olyan helyen tudják tölteni közös szabadidejüket, ahol kicsik és nagyok együtt tudnak alkotni, tanulni, szórakozni. A délutánt képzett tánc- és játszóház-pedagógusok vezetik le, akik minden alkalommal az évkört követő szokásvilágba segítenek betekinteni. A kézműves asztaloknál természetes anyagokból való szorgoskodás folyik, táncolunk, játszunk, mesélünk és dalt tanulunk. A délután során a Törköly Zenekar biztosítja majd az élő népzenét.

A legszebb télköszöntő, Karácsonyváró dalocskák, és természetesen a gyerekek kedvenc Tompeti dalai hangzanak el a koncerten – sok vicces, interaktív játék kíséretében. 🙂 !!! A TÉLAPÓ NEM JELENIK MEG A KONCERTEN !!!

Ünnepeljen velünk az év utolsó napján! Sztárvendég: Bereczki Zoltán Élőzene: Silver Moon zenekar Latin táncshow – Valcer Táncstúdió Miki Mini Party- interaktív zenés-táncos animáció gyerekeknek, tombolával Junior VR sarok Szilveszteri fotósarok Tűzijáték a tetőteraszról Svédasztalos gálavacsora éjféli fogásokkal Zene, tánc hajnalig Tombola értékes nyereményekkel

A Mancs őrjárat Live! „Mentőfutam” című kalandos, zenés mese-előadás először látogat hazánkba, hogy megmutassa, “nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”. A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, amiben a szereplők csapatjátékosként vetik be a képességeiket.