26 program

Rendezés

FELLÉPŐK: ANYMOOD Tigran Horisone /Daniel Nike b2b Christopher/ Németi Rick Sawyer

2019.04.20. Szombat Mariposas Production presents KONNEKT. w/ Sikztah, Thomas Borza, Dirty Ice, EULEN, Noel Évnyitó rendezvényünk nem okozott csalódást, ismételten teltházzal dübörgött a Techno a Gambrinus közben! Nem veszünk vissza a lendületből továbbra is szállítjuk nektek a stílus legkiválóbb magyar képviselőit!

Téglás Zoli (Ignite) összehozta szülőhazájának kiemelkedő zenészeit és belevágott megújított szólóprojektébe, a Zoli Band nevű formációba. 2019. áprilisában a Roncsbárban is bemutatkoznak egy visszatérő turné keretein belül.

Fél év dalírás és stúdiózás után ismét útra indul tavasszal a Middlemist Red. A hazai neo-psych szcéna elkötelezett képviselői egy eseményekkel teli évet, illetve egy 4 megállós hazai, tavaszi turnét kezd meg az új album első releasevel: ‘The Beginning Of A New Train Of Thought’

SF Projekt 2019 Fellépnek: – TKYD – Siska Finuccsi – MIKEE MYKANIC – Dj Arre

Prime FM & Deep House Budapest pres. 2019.04.26. NICK WARREN (UK – The Soundgarden) Erich Von Kollar Rich Kornel Halasz Németi A legendás mester a Base Clubban!

20 éves jubileumi, eddigi leghosszabb debreceni klubkoncert!

Szóljon ez a nap a néptáncról mindenkinek! Debrecen négy nagy együttese Néptáncgálával köszönti a TÁNC világnapját! Gyertek! Ünnepeljünk együtt!

Follow The Flow koncert 05.03-án Debrecenben, a Víztoronykertben.

2019-ben a Víztoronykert nyitóhétvégéjén patkányok lepik el a színpadot, hogy az egész helyből egy hatalmas kocsmát csináljanak!

Mindenkit szeretettel várunk Május 4-én tartandó táncházunkba! Muzsikál a Fokos zenekar ! Amennyiben már neked is hiányzik a társaság, a jó muzsika, a tánc, és a hajnalig tartó nótázás, Te vagy a mi emberünk. Itt a helyed , ne hagyd üresen! Szerencsére júniusban sem maradtok Szabad Bál nélkül. A hónap első napján a Ritka Zenekar húzza majd a talpalávalót! Találkozzunk az eseményeinken! A Hétmérföldes Kulturális Egyesület csapata