15 program

Rendezés

A 2012-ben alakult zenekar Puskás Peti vezetésével olyan dalokat tudhat magukénak, mint a Sorry, a Valami mást, a Vár a holnap, melyek a YouTube-on több milliós megtekintésnél járnak. A fesztiválok és a klubok állandó vendégeiként koncerteznek az ország legkülönbözőbb pontjait, mindemellett készülnek az új dalok és a legextrább koprodukciók.

Harcsa Veronika énekes és Gyémánt Bálint gitáros a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén voltak osztálytársak. Egyikük Brüsszelben, másikuk Oslóban tanult tovább, mégis egymás legfontosabb zenésztársai lettek. Együttműködésükhöz eddig nyolc lemez, valamint számtalan fesztivál- és klubkoncert kötődik több kontinensen, a világ huszonöt országában. Az elmúlt években akusztikus duójuk vált a legfontosabb közös formációjukká, és bár legújabb Shapeshifter, vagyis Alakváltó című lemezüket quartetben rögzítették két belga zenésszel, közös munkájuk magja továbbra is a duó. Kidolgozták, hogyan lehet a legteljesebb hangzást elérni mindössze egyetlen gitárral és énekhanggal, valamint a személyes ihletettségű, mélységet, felszabadultságot és humort magukban hordozó dalaikkal. A néző a kortárs jazz és az improvizatív popzene egyedi találkozásának lehet fültanúja.

Újra Debrecenben koncertezünk, találkozzunk április 17-én a Roncsbárban! vendég: The Pontiac kapunyitás: 20:00

Péter Szabó Szilvia – NOXTALGIA Unplugged Ki ne emlékezne a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Euróvíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő, nagysikerű Forogj, világ! című dalokra? Hazánk egyik valaha volt legnagyobb szuperprodukciójának, a NOX pályafutásának történetét készül színpadra állítani Péter Szabó Szilvia!

Gyere és merülj el velünk a legendás Fekete Kontinens mesés világában! Pörögj fel velünk a legvadítóbb salsa, bachata és kizomba zenékre, idézzük fel Afrika világát, és varázsoljunk együtt egy újabb felejthetetlen bulit! Dress code: Afrika színei és állatai. Sárga, piros, fekete, párduc-, zebra- vagy tigrismintás cuccok, bármi, amit elbír a fantáziád és Afrikát idézi!

SZÉCSI PÁL emlékkoncert MUJAHID ZOLTÁN előadásában Sztárvendég: TÓTH VERA – A LEGNÉPSZERŰBB SZÉCSI PÁL DALOK – KÉT KIVÉTELES ÉNEKES – SZIMFONIKUS ZENEKARI KÍSÉRET – Egy titokzatos legenda és néhány csodálatos dal – Mujahid Zoltán minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesének, Szécsi Pálnak emlékét idézi fel nagyszabású koncertprogramjában.

2020.05.09. Mulat a Torony! Sztárvendég: NÓTÁR MARY Helyszín: Nagyerdei Víztorony, Debrecen

Ha már készülsz a tavaszra Vagy melegítenél a nyárra Szomjas lelked már a májust várja Mikor a torony tövében rozétól ázva Érzed, hogy a tested a zene rázza Vagy kiöntsd a szíved És megbízz egy társba Ahogy a finom bort Az üvegpohárba Május 15-én a Bohemian Betyars, 16-án pedig ByeAlex és a Slepp veszi be a Rozé Torony színpadát!

LORD – Debrecen Helyszín: Roncsbár 4024 Debrecen, Csapó u. 27. Menetrend: 20:00 Kapunyitás 20:30 Pair o’Dice 21:45 LORD

Kiscsillag: Tompa kések – Lemezbemutató koncert: Debrecen Nagyerdei Víztorony “A nőknél, akik egyedül élnek, tompák a kések” Vendég: Fák Alatt Zenekar