46 program

Rendezés

Hosszú idő után újra Debrecenbe látogat az Apacuka Zenekar! A koncert után közös fotózkodás a zenekarral, illetve CD vásárlási lehetőség is lesz.

Az úristennek pszichológusra van szüksége, mert ki kell magából beszélnie azt, ami vagy 2500 éve benne fortyog. Elfáradt, kiszállna a buliból. Anat Gov izraeli szerző isteni komédiájában azonban nem az a legmeghökkentőbb, hogy a mindenható jön el látogatóba, hanem az, hogy egyáltalán nem szimpatikus.

A Tesztoszteron egy lengyel társulat számára készült darab, valódi jutalomjáték a benne szereplő hét férfiszínésznek. A helyszín egy vendéglő, ahova egy elmaradt esküvő után tér be a pórul járt vőlegény, annak apja és testvére, illetve a vendégek egy része. Kezdetét veszi az iszogatás, megoldódnak a nyelvek, és egyre többet tudunk meg arról, milyenek a nők… és persze milyenek a férfiak. Egy fekete komédia a férfisorsról, hamisítatlan hímsoviniszta humorral és kegyetlen öniróniával.

Gyere és ismerj meg egy olyan világot, aminek csodáit egészség megőrzés és helyreállítás esetén is, sőt a mindennapos szenvedések (fejfájás, stressz, fáradtság, motiváció vesztés stb.) megszüntetésére is használhatsz! Mindezt könnyedén, egyszerű technikákkal! A növények tiszta esszenciáinak, az illóolajoknak a használata egy ősi módszer, pusztán modern formában.

Előétel – Kacsamell, Kacsamáj, málnavelő –> Rosé 2019 Leves – Bableves, zelleres galuska, sült bab –> Chardonnay Meleg előétel – Füstölt pisztráng, tök, hagyma –> Chardonnay válogatás Irsai Olivér sorbet Cabernet Sauvignon Főétel – Őzcomb, erdei gyümölcsök, burgonya –> Merlot válogatás Desszert – Latte macchiato krém –> Syrah

Idén is megrendezése kerül a Debreceni Katolikus Bál 2020. február 7-én. Jegyek a debreceni plébániákon és a Püspöki hivatalban kaphatóak. A bál bevételét idén a Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészség javára ajánljuk föl. Program: 18:00 Kapunyitás 19:00 Köszöntők, Nyitótánc 20:00 Vacsora 21:00 Báli Keringő 22:00 Meglepetés 23:30 Tombola 24:00 Éjféli vacsora

Patkányok új köntösben 2020-ban a Roncsbárban! 20:00 kapunyitás 20:30 Jolly Jackers 21:30 Paddy and the Rats

Februári vásárunk központi témájául a tervezők által létrehozott tárgyakat választottuk. Az alábbi kérdéseket járjuk körül: – Vajon egy tárgy mikor lép túl a puszta tárgy fogalmán? – Mitől válik önmagán túlmutató objektummá? – Mi az a szellemi, érzelmi tartalom, amivel a designerek munkája feltölti a tárgyat és mit ad ez azoknak, akik kapcsolatba kerülhetnek ezekkel a tárgyakkal?

Sterbinszkyvel és Myneaval nyitjuk a 2020-as félévet a Kazánház Egyetemi Klubban! Sztárvendég ◾ Sterbinszky & MYNEA Rezidens ◾ Dj.Bíró & Mr. Judge

A rosék királya 7. alkalommal hozza el a debreceni borkedvelőknek kiváló borait. Ezúttal a VALENTIN NAPOT is méltóan megünnepelheted a fantasztikus borok és ételek kíséretében.

A Korál együttes legendás alapító billentyűse, szövegírója és zeneszerzője Balázs Fecó ma már sokkal kevesebb fellépést vállal, mint korábban, vagyis hatalmas számú rajongótábora számára igazi különlegesség élőben hallgatni és látni a zenészt.

Újra jön Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz rendezvénye, a Főnixfitt! – Főnixfitt IV – 3000 m2 – 6 sztárfellépő – helyi oktatók színe-java – welcome csomag – egész napos programok Sztárfellépők: – Sifter Tímea – Péntek Enikő – Béres Alexandra – Czégel Erika – Tatarek Rezső – Bánkuti Gabriella

230 találat

Rendezés